ERC-AG reclama que es reactivi la Comissió Municipal de Drogodependències

Drogodependències
Drogodependències

El grup municipal d’ERC-Acció Granollers va reclamar ahir al Ple, durant l’aprovació del tercer Pla Municipal de Drogues, que es reactivi la Comissió Municipal de Drogodependències com a espai participat amb tots els agents implicats en l’abordament de les drogodependències i on desenvolupar una feina de control i seguiment d’aquest Pla.
 
En els darrer cinc anys, aquesta comissió només s’ha convocat dos cops, una al novembre de 2012 i l’altra al novembre de 2016, coincidint amb la presentació dels nous plans municipals prèvia aprovació al Ple.
 
Malgrat que el reglament de la pròpia comissió no marca un mínim de trobades, creiem que com a mínim s’hauria de reunir dos cops l’any per tractar la planificació anual de les accions contemplades dins del Pla Municipal de Drogues i fer un seguiment d’aquestes.
 
El grup republicà, però, va votar favorablement al Pla tant per la correcta i exhaustiva línia teòrica i metodològica com per un bon enfocament pel que fa a la part executiva del pla, malgrat que considerem que queda massa obert pel que fa als detalls de les accions que es duran a terme.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari


El comentari s'ha enviat correctament