Els regidors i regidora d’ERC-Acció Granollers s’inscriuen a l’Assemblea d’Electes de Catalunya

Presentació AECAT
Presentació AECAT

Els regidors republicans Pep Mur i Chakir El Homrani , i la regidora Núria Maynou es van inscriure ahir a l’Assemblea d’Electes de Catalunya (AECAT), en el mateix dia de la seva posada en marxa.
 
Aquest nou òrgan, que forma part de l’AMI, neix amb la voluntat de garantir que es tiri endavant el procés sobiranista malgrat les traves que pugui posar  l’Estat espanyol i actuar en cas que els obstacles impedeixin continuar per la via normal. Perquè són precisament els càrrecs electes catalans, democràticament escollits, els qui tenen l’obligació d’estar organitzats per actuar i per garantir el compliment del mandat democràtic sorgit del 27S.
 
Des d’ERC-AG seguim manifestant que l’Ajuntament de Granollers segueix vivint d’esquenes al procés d’independència. Els granollerins i granollerines fa temps que van decidir la creació d’una nova República, però al PSC li falta valentia per sumar- se a la voluntat del poble amb accions com la seva adhesió a l’AMI.
 
Ara, Granollers podrà formar part de l’AMI a través de part dels seus càrrecs electes, entre ells els regidors d’ERC-AG, que ja s’han inscrit  a AECAT.
 
Estem construint un nou país, un nou futur,  i Granollers no està participant d’aquest procés. Per això volem recordar al PSC que transformar la ciutat no és canviar unes pedres per unes altres, amb reformes com la de la plaça de l’Onze de Setembre, que s’iniciarà en uns mesos. Transformar la ciutat implica moltes altres coses, com ara  fomentar una ciutadania implicada mitjançant processos participatius. I, sobre tot,  per transformar la ciutat primer cal transformar el país.

Comentaris


No hi ha cap comentari


El comentari s'ha enviat correctament