Oposició útil

Oposició útil
Oposició útil

Quan un granollerí o granollerina té una petició o vol presentar una proposta a l’Ajuntament, massa sovint ho fa únicament a través de l’equip de govern i només en escasses ocasions acudeix als grups municipals que exercim la nostra representació des de l’oposició.
 
Un dels motius pels quals passa això és perquè es creu que els grups municipals “polititzem” les demandes ciutadanes per tal de guanyar vots. Un manera de fer que el nostre grup municipal no comparteix en absolut. Potser també perquè sovint no fem prou difusió de la nostra tasca.
 
Segurament el motiu principal es deu a que la ciutadania en general no ens veu com a mitjans útils per tal que la seva sol·licitud sigui tinguda en compte, donat que no exercim funcions dins el govern municipal. El cert però, és que els grups municipals tenim les nostres pròpies eines per influir en les polítiques municipals.
 
Els regidors i la regidora del grup municipal d’ERC-Acció Granollers volem exercir una oposició útil i per això treballem al servei dels ciutadans i ciutadanes, ja sigui fent propostes per millorar la ciutat; oferint informació i assessorament, tal i com hem fet al maig amb la subvenció de l’IBI; fent gestions per sol·lucionar problemàtiques individuals o col·lectives, o donant veu a les propostes o necessitats d’aquells que acudeixen a nosaltres.
 
Es tracta d’una feina que no sempre es visualitza, perquè només en fem difusió quan és necessari. Però als regidors i la regidora d’ERC-AG ens mou la vocació al servei públic i tenim clar que el primer són les persones. I per aquest motiu estem sempre a la teva disposició, sense importar a qui votes o quina orientació política tens respecte el futur de Catalunya.
 
Si vols tractar amb nosaltres qualsevol tema relacionat amb la ciutat, o simplement necessites informació, pots posar-te en contacte amb nosaltres trucant al 93 842 67 11, a través del WhatsApp al 687 456 168, o enviant un correu electrònic a erc-ag@ajuntament.granollers.cat.
 
També trobaràs els regidors i la regidora d’ERC-AG tots els dilluns de 18:30h a 20h al nostre despatx situat a l’edifici consistorial de la Plaça Porxada.

Comentaris


No hi ha cap comentari


El comentari s'ha enviat correctament