CONTRACTE MIRACULÓS?

Pep Mur
Pep Mur

A Granollers, quan no plou, els carrers estan més bruts. I els darrers mesos no n’ha plogut massa, a la nostra ciutat.
 
La manca de neteja a la ciutat és de fet la queixa més habitual entre els granollerins i granollerines, sobre tot entre els veïns i les veïnes dels barris  perifèrics.
 
És evident que cal avançar en l’organització i l’eficiència dels serveis de neteja de la ciutat, i per això el nostre grup municipal ha reclamat millores en diverses ocasions. I la resposta que rebem sempre per part de l’equip de govern és que els problemes se solucionaran quan entri en vigor el nou contracte de neteja viària i de recollida de residus.
 
Així doncs, sembla que el nou contracte de neteja serà miraculós, al menys segons la percepció del PSC, donada la seva resposta a totes les nostres demandes envers la neteja. Plogui o no, tots els nostres carrers estaran ben nets!
 
Un miracle que s’està fent de pregar, però, ja que la licitació del contracte es va iniciar ara fa un any i fa 5 mesos que n’hauria d’estar adjudicat.
 
I si bé és cert que tot indica que el nou contracte millorarà el servei, el nostre grup municipal definitivament no creu en els miracles, i estem convençuts que aquest nou contracte serà insuficient per acabar amb les queixes dels veïns.  I si hem de pregar, millor fer-ho per demanar que plogui!
 
Al nostre programa municipal vam proposar la posada en marxa del projecte “Dissabte, millorem la neteja del barri!” que consisteix en traslladar tots els serveis de neteja de l'Ajuntament a un barri, com a mínim cada sis mesos, per a realitzar-hi una neteja a fons. Una  actuació als diversos barris que  aniria acompanyada d’accions de sensibilització a la ciutadania, cercant-ne la coresponsabilitat i fomentant el voluntariat cívic.
 
Aquesta seria, al nostre parer, una solució eficaç i tangible que podria acabar amb el malestar de la ciutadania envers la neteja.
 


 
 
Pep Mur i Planas
Portaveu Grup Municipal ERC- AG

Article publicat a Granollers Informa del mes de febrer

Comentaris


No hi ha cap comentari


El comentari s'ha enviat correctament