Marta Rovira "els candidats i candidates d'ERC, a més de ser gent valenta, han de ser gent agosarada"

Marta Rovira a la plaça Maluquer i Salvador
Marta Rovira a la plaça Maluquer i Salvador
Marta Rovira demana als candidats i candidates d'ERC ser agosarats per afrontar, des dels ajuntaments, les desigualtats socials, de l'atur i la regeneració política
Marta Rovira va explicar ahir a Granollers la importància de construir el nou país des del municipalisme. I va assegurar que "les eleccions municipals del 24 de maig son una oportunitat per triar els millors alcaldes i equips de govern amb les millors propostes i que a més siguin capaços d'assumir el procés constituent".
 
"Tenim un país il·lusionat de poder construir-se des de la base. El territori està ple de gent normal, amb il·lusió, que, al marge de les sigles d'un partit, pensa en les millors propostes pels nostres barris i ciutats. Les municipals de 2015 tracten d'això, de fer propostes, però també tracten de votar per la independència. Perquè el 27 de setembre farem el referèndum de debò, i necessitem aconseguir una majoria de vot sobiranista per començar a fer realitat aquest somni".
 
Marta Rovira va aprofitar l'ocasió per demanar als candidats i candidates d'ERC que, a més de ser gent valenta, siguin gent agosarada. "Volem alcaldes com en Pep Mur i el seu equip, agosarats, sobre tot amb els que tenen més dificultats. Alcaldes que s'arremanguin i surtin al carrer i s'interposin entre els desnonaments o els talls d'aigua i els que més pateixen. També volem alcaldes i alcaldesses agosarats per combatre el repte de l'atur, generant oportunitats i sinergies des dels ajuntaments. I volem els alcaldes agosarats perquè és des de la base del nostre país que farem la regeneració política que necessita el nostre país".
 
"Tenim l'oportunitat única de construir un nou país - va continuar Rovira -. Volem la independència per fer les institucions dels país, entre elles els ajuntaments, útils  i al serveis dels ciutadans".
 
La secretària general d'ERC va referir-se a la candidatura d'ERC-Acció Granollers com la de la "gent que es mou per fer un Granollers nou i millor" i va assegurar que la seva "és la millor manera de fer política, la que es fa des del carrer, des de cada espai de Granollers". D'en Pep Mur, va dir que "és una persona treballadora, amb convicció i il·lusió, que veu el Granollers de les persones, de les oportunitats, del futur. Si l'escoltem, serem capaços de veure amb els nostres propis ulls aquest nou Granollers".
 
En el seu torn, Pep Mur, candidat d'ERC-Accio Granollers a l'alcaldia,  va explicar que, malgrat  n'hi ha que diuen que les eleccions municipals són només eleccions municipals, la realitat és que "són unes eleccions que es donen en un context mol especial, en el que el país vol un canvi cap a la independència. El nostre país sempre s'ha construït des dels pobles i ciutats. Necessitem municipis forts, amb alcaldes que recolzin el procés d'independència, que facilitin el projecte. I no volem que Granollers quedi al marge del procés sobiranista".
 
Mur també va assegurar que "tant important com votar les propostes de ciutat, és votar el futur d'aquesta ciutat i d'aquest país". I respecte a les seves propostes, Mur va destacar  un comerç de proximitat, i no només al centre; seguir treballant per millorar el benestar de la gent que pateix, activant mecanismes per a que els plans de xoc siguin eficients;  forçar els bancs per a que alliberin pisos buits i els posin en lloguer tou; recuperar l'oci al centre de la ciutat, i estar al costat de les empreses i dels emprenedors amb allò que realment necessiten, fent que emprendre sigui més fàcil i facilitant els crèdits.
 
Finalment, Mur va defensar una ciutat "viva, que es mogui. I en el marc d'una ciutat que ha de formar part del procés de redefinició del nou país". En aquest sentit, Mur va assegurar que si aconsegueix l'alcaldia estarà "al costat del procés, i el primer repte serà entrar a l'AMI. Aquest tema serà irrenunciable".

Notícia relacionada: Marta Rovira explica a Granollers la importància de construir el nou país des del municipalisme

Comentaris


No hi ha cap comentari


El comentari s'ha enviat correctament