Construïm #NouGranollers

Després de quatre anys d’adreçar-vos pensaments des d’aquesta columna, m’atreveixo a fer-vos algunes preguntes en veu alta. Ha ajudat prou l’actual govern de la ciutat a superar els temps difícils que vivim? Ha fet tot el possible amb la seva actuació per construir un futur millor? Les mirades i complicitats que us adrecen han arribat amb franquesa i alleugereixen? Han sabut canalitzar les inquietuds i l’espurna que porteu dins com a gent de Granollers? I amb la mateixa frescor que el primer dia?

Nosaltres pensem que no. S’improvisa sovint una reacció davant de molts problemes i se n’eludeixen d’altres només amb subterfugis perquè són incòmodes. Als barris encara hi tenim temes quotidians a resoldre (neteja, manteniment...) que no s’arreglen amb pressa, a última hora. El futur s’insinua sense el pas ferm necessari, la ciutat deixa passar oportunitats... i també sovint se’n dóna la culpa als altres.

En aquest temps, la suma que representa Acció Granollers no ha deixat de proposar. És el nostre estil de fer les coses, d’una altra manera, sobretot ara, que el país es repensa profundament. Estic content i em sento convençut que amb una nova suma d’esforços aconseguirem un bon resultat a la ciutat, no només per endreçar-la, sinó per construir-la: amb processos que impliquin les persones, amb visió global i capaços de canviar les coses de forma innovadora.

És per això que, amb l’ànim de seguir treballant per Granollers i la ciutadania, presentem de cara a les properes eleccions un projecte renovat, il·lusionador i amb moltes ganes de superació. Volem tenir l’exigència i l’inconformisme com a normes, per tal de perseguir no només una nova ciutat, sinó la millor ciutat.

Tenim un equip que defuig personalismes i que pretén treballar colze a colze no només a les institucions, sinó també al carrer, amb la gent. Tenim propostes de caire regenerador i participatiu, ja que volem apropar l’Ajuntament a la ciutat. Tenim ganes de transformar, d’agitar i d’il·lusionar Granollers.

Per tant, només ens manca una cosa: centenars, milers de granollerins i granollerines que tinguin ganes que la ciutat comenci a caminar en la direcció que expressem en aquestes línies. Un rumb en el qual es reforcin les coses bones que ja tenim i en què les que no ho són tant, desapareguin. Un rumb, no en direcció a una ciutat conformista i buròcrata, sinó cap a una ciutat amb un projecte polític ambiciós, amb un objectiu molt clar: assolir el millor Granollers.

Pep Mur i Planas. Butlletí municipal Els grups municipals opinen Abril 2015

Comentaris


No hi ha cap comentari


El comentari s'ha enviat correctament